MOHG Careers - Where You Fit In

Mandarin Oriental (Switzerland) SA

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  • Date de publication :

    27 février 2024
  • Taux d'activité :

    100%
  • Type de contrat :

    Durée indéterminée
  • Lieu de travail :

    Zürich

MOHG Careers - Where You Fit In

Chef de Rang Fine Dining (M/F/D)

Apply now Position: Chef de Rang Fine Dining (M/F/D) ( Full time # 538468)

Property / Office: Mandarin Oriental Savoy, Zurich

Location: Zurich, Switzerland

The Mandarin Oriental Savoy, Zurich is located in the heart of the Old Town, in the main business center, close to the city's leisure attractions and just a short walk from the shores of Lake Zurich. The Mandarin Oriental Savoy, Zurich has 80 guest rooms and suites and three dining venues, including an all-day dining restaurant, a specialty restaurant and a lobby lounge. The hotel is ideal for meetings and events with its newly renovated event facilities, including a grand historic ballroom

As Chef de Rang- Fine Dining, you will be responsible for the following

duties:

Professional advice and support for our guests in Orsini

Professional serving of food and drinks

Excellent product and sales knowledge

Ensuring smooth work processes at your own station, in compliance with our quality standards

Provision of the required mise en place

Supporting the Orsini Restaurant Manager in the management of daily tasks

Booking all sales in the cash register system and carrying out correct cash accounting

Assisting with the preparation and implementation of special events

Compliance with hygiene regulations and cleanliness within the framework of the HACCP guidelines

As Chef de Rang – Fine Dining, we

expect from you:

A completed vocational training in the upscale hotel industry or gastronomy. Ideally 2-3 years of professional experience in a Fine Dining Restaurant.

Good IT skills, knowledge of the Infrasys cash register system and the SevenRooms booking system would be an advantage

Communicative skills - guests will contact you with complaints as well as positive feedback

High level of commitment as well as a structured, results-oriented and independent way of working

High quality awareness

Engaging communication and expression skills, open-mindedness as well as teamwork skills

Flexibility and resilience - your position includes weekend and holiday shifts

Excellent manners and well-groomed appearance, as well as a positive charisma

Very good knowledge of German and English. Further foreign language skills are an advantage

We offer our Chef de Rang – Fine Dining

world class benefits, including but not limited to:

Discounts on hotel stays and dining across the group

Colleague recognition and reward programs

An exciting range of learning and development programs

Opportunities for promotion and transfers worldwide

Colleague Social events and Wellness programs

We look forward receiving your application!

***

Das Mandarin Oriental Savoy, Zürich befindet sich im Herzen der Altstadt, im Hauptgeschäftszentrum, in der Nähe der Freizeitattraktionen der Stadt und nur einen kurzen Spaziergang vom Ufer des Zürichsees entfernt. Das Mandarin Oriental Savoy, Zürich verfügt über 80 Gästezimmer und Suiten sowie drei gastronomische Einrichtungen, darunter ein ganztägig geöffnetes Restaurant, ein Spezialitätenrestaurant und eine Lobby Lounge. Das Hotel ist mit seinen neu renovierten Veranstaltungseinrichtungen, einschließlich eines großen historischen Ballsaals, ideal für Meetings und Veranstaltungen geeignet.

Als Chef de Rang –Fine Dining werden Sie verantwortlich für folgende

Aufgaben sein:

Fachgerechte Beratung und Betreuung unserer Gäste im Orsini

Fachgerechtes Servieren von Speisen und Getränken

Hervorragende Produkt-und Verkaufskenntnisse

Sicherung reibungsloser Arbeitsabläufe der eigenen Station, unter Einhaltung unserer Qualitätstandards

Bereitstellung des benötigten Mise en Place

Unterstützung des Orsini Restaurant Manager bei der Bewältigung der täglichen Aufgaben

Buchung aller Umsätze im Kassensystem und Durchführung einer korrekten Kassenabrechnung

Mitwirkung bei der Vorbereitung und Durchführung besonderer Veranstaltungen

Einhaltung der Hygienevorschriften und der Sauberkeit im Rahmen der HACCP-Richtlinien

Als Chef de Rang -Fine Dining

erwarten wir von Ihnen :

Eine abgeschlossene Berufsausbildung in der gehobenen Hotellerie oder Gastronomie. Idealerweise 2-3 Jahre Berufserfahrung in einem Fine Dining Restaurant

Gute EDV-Kenntnisse, wünschenswert wären Kenntnisse mit dem Kassensystem Infrasys und dem Buchingsystem SevenRooms

Kommunikative Fähigkeiten – die Gäste werden sich sowohl mit Beschwerden als auch positivem Feedback an Sie wenden

Hohes Engagement sowie eine strukturierte, ergebnisorientierte und selbstständige Arbeitsweise

Hohes Qualitätsbewusstsein

Mitreissende Kommunikations- und Ausdrucksfähigkeit, Aufgeschlossenheit sowie Teamfähigkeit

Flexibilität und Belastbarkeit– zu Ihrer Position gehören Wochenend- und Feiertagsschichten

Exzellente Umgangsformen und gepflegtes Äusseres, sowie eine positive Ausstrahlung

Sehr gute Deutsch- und Englischkenntnisse. Weitere Fremdsprachenkenntnisse sind von Vorteil

Wir schenken unserem/ unserer Chef de Rang – Fine Dining

weltklasse Vorteile, einschliesslich, aber nicht beschränkt auf:

Rabatte auf Hotelaufenthalte und F&B in der gesamten Gruppe

Anerkennungs- und Belohnungsprogramme für Kollegen

Spannendes Angebot an Schulung- und Entwicklungsprogrammen

Weltweite Aufstiegs- und Versetzungsmöglichkeiten

Veranstaltungen und Wellness-Programme für Kollegen

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung!

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