MOHG Careers - Where You Fit In

Mandarin Oriental (Switzerland) SA

Postuler
  • Date de publication :

    23 février 2024
  • Taux d'activité :

    100%
  • Type de contrat :

    Durée indéterminée
  • Lieu de travail :

    Zürich

MOHG Careers - Where You Fit In

Kitchen Trainee (M/F/D)

Apply now Position: Kitchen Trainee (M/F/D) ( Internship # 538451)

Property / Office: Mandarin Oriental Savoy, Zurich

Location: Zurich, Switzerland

Mandarin Oriental Savoy, Zurich is located in the heart of the old town, within the main business centre, close to the city’s leisure attractions and a short walk from the shores of Lake Zurich. Mandarin Oriental Savoy, Zurich features 80 guestrooms and suites and three dining outlets, comprising an all-day dining venue, a speciality restaurant, and a lobby lounge. The property is ideally placed for meetings and gatherings, and the renovation will enhance conference and event facilities, including a grand historic ballroom.

As Kitchen Trainee you will be responsible for the following

duties:

Supporting the kitchen team in all daily kitchen tasks for all F&B outlets

Assisting in the production of the entire mise en place in various positions (e.g. saucier, entremetier, gardemanger)

Compliance with all guidelines and proper storage of all foodstuffs

Compliance and control with the specified stock levels and ensuring proper storage

As Kitchen Trainee, we

expect from you:

Enrolled as a student in a Swiss Hotel Management school

Flexibility and ability to work under pressure - your position will include weekend and holiday shifts

Good communication skills, teamwork, reliability and cooking enthusiast

High level of commitment and high quality awareness

Very good English knowledge. Further foreign language skills are an advantage

We offer our Kitchen Trainee

world class benefits, including but not limited to:

Colleague recognition and reward programmes

An exciting range of learning and development programmes

Opportunities for promotion and transfers worldwide

Colleague Social events and Wellness programmes

***

Das Mandarin Oriental Savoy, Zürich befindet sich im Herzen der Altstadt, im Hauptgeschäftszentrum, in der Nähe der Freizeitattraktionen der Stadt und nur einen kurzen Spaziergang vom Ufer des Zürichsees entfernt. Das Mandarin Oriental Savoy, Zürich verfügt über 80 Gästezimmer und Suiten sowie drei gastronomische Einrichtungen, darunter ein ganztägig geöffnetes Restaurant, ein Spezialitätenrestaurant und eine Lobby Lounge. Das Hotel ist ideal für Meetings und Veranstaltungen geeignet, und die Renovierung wird die Konferenz- und Veranstaltungseinrichtungen, einschließlich eines großen historischen Ballsaals, verbessern.

Als Kitchen Trainee werden Sie

verantwortlich für folgende Aufgaben sein

Unterstützung des Küchenteams bei allen täglichen Küchenarbeiten für alle F&B Outlets

Mitarbeit bei der Herstellung des gesamten Mise en Place auf verschiedenen Posten (z.B. Saucier, Entremetier, Gardemanger)

Einhaltung aller Richtlinien sowie sachgemässe Lagerung aller Lebensmittel

Einhaltung und tägliche Kontrolle der Hygienevorschriften und der Sauberkeit im Rahmen der HACCP-Richtlinien

Als Kitchen Trainee

erwarten wir von Ihnen:

Immatrikulation als Student/in an einer Schweizer Hotelfachschule

Flexibilität und Belastbarkeit – zu Ihrer Position gehören Wochenend- und Feiertagsschichten

Gute Kommunikationsfähigkeit, Teamfähigkeit, Zuverlässigkeit sowie Kochbegeistert

Hohes Engagement und Qualitätsbewusstsein

Sehr gute Englischkenntnisse. Weitere Fremdsprachenkenntnisse sind von Vorteil

Wir schenken unserem/ unserer Kitchen Trainee

weltklasse Vorteile, einschliesslich, aber nicht beschränkt auf:

Anerkennungs- und Belohnungsprogramme für Kollegen

Spannendes Angebot an Schulung- und Entwicklungsprogrammen

Weltweite Aufstiegs- und Versetzungsmöglichkeiten

Veranstaltungen und Wellness-Programme für Kollegen

Advertised: W. Europe Standard Time 22 Feb 2024 Applications close:

Back to search results Apply now Refer a friend

Postuler